Onze Diensten

Administraties

Mardera voert administraties voor het eenmanszaken, zzp-ers, VOF, CV, kleine BV, coöperaties, verenigingen of stichtingen. Wij hebben veel ervaring in de detailhandel, zorg en welzijn, horeca, sport en toerisme, zakelijke dienstverlening, automatiseringsbranche, musici, internationale handel en onderzoek & onderwijs. Afhankelijk van de omvang van uw onderneming streven we naar een geautomatiseerde boekhouding waar we de vinger aan de pols kunnen houden.

Belastingen

Mardera heeft jarenlang ervaring met het doen van belastingaangiften. Wij verzorgen aangiften omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting, loonbelasting, dividendbelasting en schenk- en erfbelasting. Mardera heeft korte lijnen met de belastingdienst en specialisten op belastinggebied asl het gaat om complexe fiscale vraagstukken.

Advies

Mardera maakt gebruik van diverse tools om uw onderneming in de gaten te houden op financiële, fiscale en bedrijfseconomische fitheid. Hierover adviseren wij u regelmatig als onderdeel van onze dienstverlening. Verder kunnen wij helpen/adviseren bij het opstellen van begrotingen, budgetrapportages, liquiditeitsbegrotingen, prognoses, ondernemingsplannen, investeringsplannen, omzetten van bedrijfsvormen, advies op fiscaal gebied, advies op bedrijfseconomisch gebied en nog een tal van andere punten waar u als ondernemer tegen aan kunt lopen.

Partner Services

Mardera werkt samen met diverse partners die ons ondersteunen bij bijvoorbeeld het voeren van loonadministraties, personeelswerving, verzekeringen, aan- en verkoop van vastgoed, hypotheken, marketing en secretariële ondersteuning. Mardera werkt uitsluitend met gerenomeerde partners die bewezen hebben succesvol te zijn in hun vakgebied. Samen met onze partners ondersteunen wij u als ondernemer waar wij kunnen.